ZF 24

CC investigheaza Raiffeisen Bank si Raiffeisen Leasing

13.03.2007, 09:31 17

Consiliul Concurentei (CC)a declansat o investigatie din oficiu privind posibila punere in aplicare a unei operatiuni de concentrare economica inainte de emiterea de catre Consiliul Concurentei a unei decizii, de catre Raiffeisen Bank SA si Raiffeisen Leasing International GmbH, a anuntat astazi institutia din domeniul Concurentei.

Raiffeisen Bank SA si Raiffeisen-Leasing International Gesellschaft mbH au realizat o operatiune de concentrare economica in anul 2002 prin achizitionarea societatii Camionaval Leasing Company SRL, operatiune ce a a fost notificata in urma interventiei Consiliului Concurentei in anul 2006. La data de 7 decembrie 2006, Consiliul Concurentei a emis o Decizie de neobiectiune privind concentrarea notificata, se araat intr-un comunicat al CC.

In conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, este interzisa punerea in aplicare a unei operatiuni de concentrare economica pana la emiterea de catre Consiliul Concurentei a unei decizii.

Investigatia autoritatii de concurenta are ca obiect analiza posibilei incalcari a art. 15 alin. (4) din Legea concurentei de catre Raiffeisen Bank SA si Raiffeisen Leasing International GmbH in perioada scursa de data achizitionarii societatii Camionaval Leasing Company SRL si pana la data de 7 decembrie 2006, data emiterii Deciziei de neobiectiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO