ZF 24

Cat costa sa petreci Revelionul la restaurant

02.12.2009, 22:11 25

Bucurestenii si nu numai au de ales intre a petrece la un club,cu 270 de lei de persoana, sau la un restaurant din cadrul unuihotel de lux, cu 920 de lei. Depinde doar de buzunar, scrieGandul.

Bataie pe petrecareti. De la cafenele la localuri de fite,proprietarii stabilimentelor se intrec in oferte pentru noapteadintre ani. Petrecerea de revelion este un eveniment in sine si osursa de venit importanta pentru orice intreprinzator. Astfel,bucurestenii si nu numai, satui sa petreaca acasa, prin vecini oripe strada trecerea in 2010, au la dispozitie o serie de localuri incare pot sarbatori. Preturile sunt pentru toate buzunarele, iardaca merg intr-un grup mai mare beneficiaza si de reduceri, ce potajunge la 10%, asta daca aleg Hobby Cafe.

Casa cu parfum de pe strada Negustori e pregatita sa primeascapana la 70 de petrecareti, in schimbul sumei de 65 de euro depersoana. Dornici de distractie sa fie, spun proprietarii, carepromit mancare si bautura la discretie, in regim de bufet suedez siopen bar, plus karaoke. O petrecere relaxanta. Care sunt propunerile Gandul pentrupetrecerea Revelionului, le aflati pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO