ZF 24

Carpatair creste frecventa zborurilor pe Bucuresti-Ancona

01.03.2010, 12:15 63

Compania aeriana Carpatair, controlata de omul de afaceriNicolae Petrov, va creste frecventa de operare pe rutaBucuresti-Ancona la trei zboruri pe saptamana, potrivitreprezentantilor companiei. Zborurile directe Bucuresti (Otopeni)-Ancona vor fi operate in zilele de luni, miercuri si vineri.

"Marirea frecventei zborului directe pe Bucuresti-Ancona seincadreaza in planul de dezvoltare regionala a Carpatair, care areca obiectiv valorificarea prezentei constante si de durata acompaniei pe diferite destinatii europene", a declarat PaulaArdelean, directorul de marketing si vanzari al Carpatair.

Compania Carpatair a introdus zborul direct Bucuresti- Ancona inluna octombrie 2009, cu o frecventa de doua zboruri/saptamana,efectuate in zilele de luni si vineri. In aceeasi luna.

Incepand cu data de 28 martie 2008, biroul de ticketingCarpatair pe pe Aeroportul Otopeni va fi mutat de la PlecariInterne la Plecari Internationale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO