ZF 24

Care sunt dealerii auto care nu au prins „primul val” pentru a vinde prin programul „Rabla” 2013

Care sunt dealerii auto care nu au prins „primul val”...

Autor: Bogdan Alecu

05.06.2013, 12:02 1663

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat pe site-ul oficial lista dealerilor care au fost respinşi din programul Rabla 2013, aceştia fiind acum obligaţi să depună contestaţie pentru a-şi asigura un loc pe lista finală.

Printre cei mai mari dealeri respinşi în prima fază se regăsesc companii precum Porsche Inter Auto, divizia de retail a Porsche Holding pe piaţa locală, care prin cele patru centre din Capitală şi cel de la Timişoara comercializează mărcile VW, Skoda, Seat, Audi, Porsche, Lamborghini şi Bentley. Potrivit AFM, Porsche Inter Auto a fost respins deoarece „certificatul de cazier judiciar a fost depus pe numele administratorului, nu pe numele societăţii, astel cum se solicită prin Ghidul de finanţare”.

Alţi dealerii respinşi în prima fază sunt dealerul Dacia Auto Cobălcescu, Colina Motors – dealer Ford şi Hyundai din Capitală, RMB Casa Auto Timişoara (Ford, Hyundai, Mitsubishi, Mercedes-Benz) şi parte din reţeaua Ţiriac Auto, Primus Auto, dealerul Volvo din Capitală, Roadhill Automotive (Ford) din Bucureşti, ATP Exodus din Baia Mare (Mazda, Opel şi Mercedes-Benz), Ada Motors din Brăila (Ford, Audi, VW şi Skoda), Carpaţi Motor din Bucureşti (Honda) şi Dab Auto Serv, dealer Hyundai din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO