ZF 24

Campionul de Formula 1, Alain Prost cine la ProMotor cu Dacia

Campionul de Formula 1, Alain Prost cine la ProMotor cu Dacia
04.02.2010, 13:34 35

Campionul de Formula 1, Alain Prost, va prezenta in cadrulemisiunii Promotor de la Pro TV noua Dacie Duster.

Fostul pilot de Formula 1 s-a clasat al doilea in cadrulTrofeului Andros, care a inceput in decembrie si s-a incheiatsambata, 31 ianuarie, pe pistele de la Super Besse. La final,francezul s-a declarat multumit de Duster si a declarat ca la primaparticipare cu o masina noua, a reusit sa-si incomodeze adversariirodati. Mai mult decat atat, prima participare Dacia la TrofeulAndros a insemnat 3 victorii si titlul de vicecampion pentru AlainProst.

Sambata la pranz, Pro Motor va prezenta imagini in exclusivitatede la Trofeul Andros, o competitie in care echipele nu au timppentru setari ulterioare. Este aproape imposibil sa faci testeintre doua curse, astfel ca, pana la ultima cursa, echipa a lucratsa obtina maximum de la Duster. Alain Prost, care are de gand saprofite de sfarsitul acestei ierni pentru a analiza datele adunatesi pentru a testa noile solutii, a spus la finalul competitiei caar dori ca in sezonul urmator sa concureze tot cu Dacia. Incepandcu sfarsitul lui martie 2010, Dacia Duster va fi comercializatprogresiv (in versiunile 4x2 si 4x4) in Europa, Turcia, Africa siin Orientul Mijlociu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO