ZF 24

Buffett continua sa isi reduca participatia la Moody's pentru a treia oara in 3 luni

31.10.2009, 13:29 13

Fondul de investitii detinut de miliardarul Warren Buffett,Berkshire Hathaway, cel mai mare actionar al Coca-Cola si WellsFargo, si-a redus participatia detinuta in cadrul firmei de ratingMoody's Corp, cu 2,9%, pentru a treia oara in ultimele trei luni,informeaza Bloomberg.

Berkshire a vandut 1,15 milioane actiuni si ramane inca cel maimare actionar al Moody's, cu 38,07 milioane actiuni. Participatia afost vanduta pentru 28,7 milioane dolari. Fondul de investitii si-amai redus participatia cu 17% in iulie si 2% luna trecuta.

Moody's, al carui fondator John Moody a creat firma in 1909,este afectata de reducerea cererii de analize detaliate privinddatoriile, ca urmare a declinului economic cu care se confruntacompaniile. Firma, impreuna cu Standard & Poor's au fostputernic criticate de autoritati si de oficialitati pentruincapacitatea acestora de a prevedea valul intrari in faliment depe piata imobiliara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO