ZF 24

Brazilia: destinaţia ta perfectă pentru iarna aceasta

Brazilia: destinaţia ta perfectă pentru iarna aceasta

Autor: Nicoleta Lepădatu

16.01.2015, 12:42 298

Urăşti iarna din tot sufletul şi visezi la o destinaţie de vacanţă unde soarele să te răsfeţe cât e ziua de lungă? Brazilia este locul perfect pentru tine.

Cea mai mare ţară din America de Sud este locul unde trebuie să ajungi măcar o dată în viaţă. Şi pentru că nu vrem să facem afirmaţii fără acoperire, îţi vom spune doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să vizitezi Brazilia: samba, cei aproape 7.500 de kilometri de coastă cu plaje incredibile, jungla amazoniană, sau, dacă eşti o citadină convinsă, oraşe senzaţionale precum Sao Paulo, Rio de Janeiro, Brasilia. Şi pentru că vrem să-ţi demonstrăm că ai de unde alege, vom face o trecere în revistă a celor mai grozave locuri pe care le poţi vizita în Brazilia, o listă cu sfaturi utile şi, nu în ultimul rând, îţi vom spune care sunt locurile noastre preferate.

SAO PAULO

Este cel mai mare oraş al Braziliei şi al Americii de Sud, dar şi al cincilea oraş al lumii ca mărime. Este bogat, cosmopolit şi locul unde s-au stabilit un număr important de imigranţi italieni, portughezi, spanioli şi germani, lucru pe care îl vei observa în cultura şi gastronomia locului. Sao Paulo găzduieşte Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, dar şi săptămâna modei .

Citiţi articolul integral pe www.one.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO