ZF 24

Bogdan Văduva, fost partener în cadrul KPMG România, a fost recrutat de eMag în pozitia de Group Chief Financial Officer

Bogdan Văduva, fost partener în cadrul KPMG România, a...

Autor: Roxana Rosu

11.01.2024, 11:17 1682

Bogdan Văduva, fost partener în cadrul KPMG România, a fost numit Group Chief Financial Officer al Grupului eMAG.

Bogdan Văduva are experientă de peste 22 de ani în audit şi consultanţă, dintre care 20 de ani în echipa KPMG, unde a fost numit partener în 2012, iar în ultimii 5 ani a fost  şi membru al echipei executive.

El a coordonat echipe multi-disciplinare în proiecte majore din industrii diverse, de la energie, infrastructură, industria farmaceutică, retail şi FMCG, oferind asistenţă inclusiv pentru listarea la Bursa de Valori Bucureşti şi London Stock Exchange.

„După mai bine de 20 de ani de experienţă în consultanţă, am acceptat provocarea de a mă alătura unui campion antreprenorial născut pe plan local cu anvergură regională, înţelegând că nu este o ocazie care trece de multe ori prin viaţă. Sunt într-o etapă a vieţii în care am încă extrem de multă energie, chef să cresc şi să învăţ şi cred în povestea eMAG, care a venit cu o abordare inovatoare în România, schimbând definitiv modul în care facem shopping şi intrând în rutina zilnică a oamenilor. Sunt extrem de onorat că pot să contribui mai departe la o poveste de succes românească,” a spus Bogdan Văduva.

Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, el a studiat şi la Harvard Business School, unde a urmat cursuri de leadership development şi leadership organizaţional. Anterior KPMG, Bogdan Văduva a lucrat  la Arthur Andersen, EY şi Deloitte.

„Bogdan aduce o experienţă solidă de business în echipa eMAG, care ne va ajuta să ne atingem obiectivele ambiţioase de dezvoltare, printr-o abordare unitară pe toate pieţele în care operăm, creând valoare adăugată în întregul nostru ecosistem. Bogdan vine cu multă energie şi dorinţa de a-şi pune amprenta asupra evoluţiei unui business de anvergură, într-un domeniu extrem de dinamic şi de viitor, ” a spus Tudor Manea, CEO Group eMAG.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO