ZF 24

Bogdan Andrei Gavril preia funcţia de coordonator pentru Europa de Est al diviziei de training şi consultanţă la compania suedeză Axis Communications

Bogdan Andrei Gavril preia funcţia de coordonator pentru...

Autor: Roxana Rosu

06.06.2023, 12:21 342

Bogdan Andrei Gavril preia funcţia de coordonator pentru Europa de Est al diviziei de training şi consultanţă la Axis Communications, producător de tehnologie de reţea pe zona de supraveghere video.

“Experienţa ne-a învăţat multe despre valoarea parteneriatelor oneste şi durabile şi ne bazăm pe competenţa tuturor colaboratorilor noştri pentru realizarea obiectivelor comune. În măsura în care investeşte constant în cercetare, pentru a crea tehnologii inovatoare, Axis susţine educaţia, pentru a asigura o echipă de consiliere şi vânzări la standarde de elită. Suntem, înainte de toate, o echipă, iar succesul nostru depinde de energia, inteligenţa şi creativitatea fiecăruia dintre membrii săi. Asigurăm un mediu deschis de dialog pentru cei mai competenţi profesionişti şi aceasta este strategia care a transformat Axis în cel mai profesionist furnizor de instruire în domeniul supravegherii video IP. Mentoratul, coachingul şi dezvoltarea profesioniştilor din echipele de training, de la trainerii tehnici, la inginerii de vânzări, acţionează ca punct de coeziune internă”, spune Bogdan Andrei Gavril, noul coordonator al echipelor care asigură, începând din acest an, instruirea diviziilor est-europene de vânzări.

Bogdan Andrei Gavril va prelua, de asemenea, rolul de purtător de cuvânt pe zona Europei de Est în relaţie cu AXIS Academy Council. EL va asigura dezvoltarea abilităţilor şi a cunoştinţelor trainerilor locali, consultanţa şi coordonarea documentării proiectelor relevante la nivel regional.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO