ZF 24

Boc, atacat cu ouă şi o roşie la ieşirea din sediul Prefecturii Galaţi

03.07.2010, 15:04 25

Trei persoane au aruncat cu ouă şi o roşie înspre Emil Boc, înmomentul în care acesta a ieşit din sediul Prefecturii Galaţi, undea avut loc şedinţa Comitetului pentru situaţii de urgenţă,premierul nefiind însă atins, la ora transmiterii ştirii cei treifiind reţinuţi de către jandarmi, informează Mediafax.

În momentul în care Emil Boc a ieşit din sediul PrefecturiiGalaţi, doi bărbaţi şi o fată au aruncat cu două ouă şi o roşieînspre acesta, însă alimentele nu l-au atins pe premier, ci s-auspart pe asfalt.

Cei trei, dintre care doi ar fi lideri ai PNŢCD Galaţi , l-auaşteptat pe Boc să iasă din Prefectură, iar când acesta a apărut,i-au strigat: "Nu vrem bani, nu vrem valută, vrem ca Boc să neasculte" şi au aruncat înspre el cu ouă şi o roşie.

Cele trei persoane au fost reţinute de către jandarmi , iarpremierul Emil Boc s-a urcat în maşină şi a plecat spre localitateagălăţeană Şendreni. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO