ZF 24

Blog de CEO

30.03.2008, 16:00 12

Oamenii de afaceri romani inca se lasa asteptati in blogosfera. In afara de cei care au afaceri pe internet, ceilalti nu prea se inghesuie sa-si faca blog. Exista insa catev exceptii. Mai exact, cei care au inteles ca mediul virtual te face chiar mai vizibil decat realitatea.

Marius Ghenea este unul dintre acestia. In urma cu multi ani, presedintele companiei de distributie IT Fit Distribution si-a rezervat numele in domeniile .com si .ro si apoi a realizat un prim site de continut personal, care la inceput avea doar o singura pagina, care a crescut insa pe parcursul anilor.

Astfel site-ul omului de afaceri s-a transformat, oarecum natural, in blog. Iar metamorfoza, care a avut loc si la nivelul formatului, dar si al continutului, a fost dictata tot de axioma: :Imi manifest gandirea pe internet, deci exist".

Cititi in suplimentul ZIARULUI FINANCIAR de luni, Profesii, cine sunt bloggerii din business, care sunt cei mai buni CEO-bloggeri din lume si cum blogul concureaza cu site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO