ZF 24

Bernard Arnault si Colony Capital vor doua locuri in conducerea Carrefour

19.03.2007, 17:23 21

Omul de afaceri francez Bernard Arnault si fondul american de investitii private Colony Capital, care au preluat recent o participatie de 9,1% la Carrefour, au solicitat doua posturi in conducerea grupului, a declarat, astazi, o sursa apropiata situatiei, transmite Reuters.
Publicatia Financial Times (FT) a relatat anterior, citand o alta sursa, ca Groupe Arnault, holding controlat de omul de afaceri francez, si Colony Capital au informat reprezentantii Carrefour si familia Halley, principalul actionar al Carrefour, ca vor sa obtina doua locuri in conducere.
Arnault si Colony Capital au cerut sa fie reprezentati in conducerea Carrefour de Sebasten Bazin, seful diviziei europene a fondului american, si Nicolas Bazire, care conduce Groupe Arnault.
In urma unui acord cu un al treilea investitor, Axon Capital, Arnault si Colony controleaza 9,8% din titlurile Carrefour. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO