ZF 24

Bere Azuga s-ar putea diviza in doua societati pentru a intra pe piata de imobiliare

31.03.2008, 16:43 12

Bere Azuga din judetul Prahova s-ar putea diviza in doua firme, una continuand sa poarte actuala denumire, iar cealalta urmand a fi intitulata Bere Azuga Imobiliare, potrivit unui raport remis pietei Rasdaq.

Consiliul de Administratie (CA) a convocat Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor pentru aprobarea de principiu a realizarii proiectului de divizare, iar actionarii se vor intruni in acest sens la 29 aprilie.

In aceeasi sedinta, actionarii vor analiza si propunerea CA de achizitie a unor pachete de actiuni la alte firme, astfel incat detinerea Bere Azuga la societatea sau societatile in cauza sa fie mai mare de 50% plus o unitate.

Inca din octombrie, anul trecut, actionarul majoritar al Bere Azuga, Valeriu Moraru, si-a exprimat intentia de a investi circa 27 de milioane de euro intr-un ansamblu rezidential de patru cladiri cu circa 200 apartamente si un hotel de trei stele la Azuga, in apropiere de partia Sorica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO