ZF 24

Berceanu mentine taxa la podul de la Fetesti-Cernavoda

14.08.2009, 15:03 20

Ministerul Transporturilor va mentine taxa de trecere a podului de la Cernavoda si va introduce controale la rovinieta, la tahografe, iar in plus va fi instalat si un cantar permanent pentru masinile de tonaj greu, a anuntat, vineri, Radu Berceanu, citat de Mediafax.

"Transmit soferilor care cred ca în continuare o sa fie The land of nobody in Romania ca am de gand ca taxele care trebuie platite si pe care le platesc in Ungaria sau Austria cu sfintenie sa le plateasca si aici, incetul cu incetul", a spus Berceanu in timpul vizitei pe santierul Autostrazii Transilvania din judetul Cluj.

Potrivit acestuia, vor fi introduse controale la rovinieta, la tahografe, iar in plus va fi instalat si un cantar permanent pentru masinile de tonaj greu. Cititi pe www.mediafax.ro ce a mai declarat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, cu privire la taxa de la podul Fetesti-Cernavoda.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO