ZF 24

Basescu promite referendum pentru votul uninominal

15.02.2007, 00:19 13

Presedintele Traian Basescu le-a spus parlamentarilor, in cadrul intalnirii de ieri, ca in baza prevederilor constitutionale, ii consulta cu privire la organizarea unui referendum pentru introducerea votului uninominal de la urmatoarele alegeri pentru Legislativ.
Seful statului a afirmat, in mesajul rostit, in fata Parlamentului, ca votul uninominal va inversa raporturile de putere in cadrul partidelor si va inversa raporturile de putere in cadrul politicii romanesti, subliniind faptul ca, din acest moment, procedura de declansare a referendumului pentru votul uninominal a fost lansata.
Presedintele Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu a venit ieri, in Parlament, pentru a asista la discursul presedintelui Traian Basescu, desi acesta anuntase ca nu va participa la nicio reuniune la care se afla si seful statului pana cand acest nu isi cere scuze pentru ca l-a insultat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO