ZF 24

Basescu: Drumurile proaste reduc accesul celor din Covasna si Harghita la banii UE pentru turism

Basescu: Drumurile proaste reduc accesul celor din Covasna si Harghita la banii UE pentru turism
05.08.2007, 17:13 17

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, la Sancrai, in judetul Covasna, unde a asistat la un concurs balcanic de calarie, ca nedezvoltarea infrastructurii va reduce accesul locuitorilor din judetele Covasna si Harghita la fondurile europene destinate dezvoltarii agroturismului.
Traian Basescu a spus ca va transmite "cu certitudine" un mesaj privind necesitatea dezvoltarii turismului in judetul Covasna, adaugand ca lipsa dezvoltarii infrastructurii de transport va reduce accesul celor din Covasna si Harghita la fondurile europene destinate dezvoltarii agroturismului.
"Locuri frumoase sunt peste tot in Europa, dar daca infrastructura nu este pusa la punct, turistul evita sa vina in zone atat de frumoase, dar in care nu are minimul beneficiu al unei infrastructuri acceptabile", a spus Basescu.
"Ce vreau sa se inteleaga: nu vorbim despre autostrazi, discutam despre un drum practicabil, asfaltat, care sa nu te faca sa ajungi cu gura plina de praf si cu hainele ca si cum ai veni de la camp", a explicat Traian Basescu. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO