ZF 24

Banii din sistemul sanitar ajung pana in iunie

Banii din sistemul sanitar ajung pana in iunie
15.02.2010, 10:52 7

Banii alocati anul acesta Sanatatii s-ar putea termina in vara,s-a auzit, in weekend, pe doua voci - cea a ministrului CsekeAttila si cea a presedintelui Colegiului Medicilor, VasileAstarastoae -, scrie Gandul.

Sanatatea va inghiti repede cele 3,6 procente din PIB, care artrebui sa-i ajunga tot anul 2010, iar banii care-i sunt destinatis-ar putea termina in vara, a spus, sambata, ministrul CsekeAttila. Ca sa treaca anul cu bine, sistemul sanitar ar mai aveanevoie de o jumatate de miliard de euro, a continuat el.

"Anul acesta va trebui sa facem, intr-adevar, niste lucruri carenu s-au facut de ani de zile: va trebui sa taiem si sa mai eliminamdin scurgerile de resurse financiare, pentru ca, evident, se scurgbani importanti din sistemul sanitar", a declarat ministrul,adaugand ca, pentru a doua parte a anului, ar putea fi necesarealte resurse financiare. Aflati pe ce se duc 4,5 miliarde europe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO