ZF 24

Baneasa si-a vandut penthouse-urile de aproape 4 mil. euro

21.09.2006, 19:26 11

Baneasa Investments, dezvoltatorul proiectului imobiliar Baneasa din Capitala, a vandut toate apartamentele penthouse din complexul rezidential care urmeaza a fi dat in folosinta in luna februarie a anului viitor, odata cu finalizarea primei etape a proiectului de cladiri cu apartamente.
"Cu toate ca cel mai bine se vand apartamentele cu unul si doua dormitoare, cel de-al patrulea apartament penthouse din prima faza a ansamblului de cladiri cu apartamente din zona rezidentiala Baneasa, a fost vandut in decursul lunii august", au declarat pentru ZIARUL FINANCIAR, surse din cadrul companiei.
Pretul apartamentelor in proiectul Baneasa variaza intre 200.000 euro, pentru apartamentele cu un singur dormitor si pot ajunge la un milion de euro, in cazul apartamentului care ocupa singur ultimul etaj al cladirii si care poate avea o suprafata totala, cu tot cu terasa, de peste 550 mp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO