ZF 24

Banca Transilvania: Ramanem o institutie bancara cu capital romanesc

17.12.2009, 11:14 13

"Banca Transilvania (TLV) isi va continua planurile stabilite -cu ajutorul actionarilor si al partenerilor sai strategici, BERD siIFC - de a fi si de acum inainte o institutie bancara cu capitalromanesc si unul dintre cei mai importanti jucatori din piata", searata intr-o raportare transmisa Bursei de Valori Bucuresti.

Reprezentantii Bancii Transilvania au precizat ca au luat nota deintrarea in actionariat a Bank Of Cyprus, prin preluarea unuipachet reprezentand 9,7% din capitalul social.
"Salutam aceasta participare in actionariatul Bancii Transilvania,investitia in actiunile TLV fiind un semn de incredere in banca, inmanagementul, in strategia si in viitorul BT", mai spunreprezentantii bancii din Cluj.

Bank of Cyprus a anuntat aseara, dupa inchiderea sedintei detranzactionare de pe Bursa, ca a cumparat 9,7% din actiunile BanciiTransilvania, pentru 58 mil. euro. Actiunile TLV au scazut indeschiderea sedintei de astazi cu 1,25%, la 2,37 lei.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO