ZF 24

Banca Transilvania extinde parteneriatul cu Federaţia Română de Fotbal şi devine sponsor al Echipei Naţionale

Banca Transilvania extinde parteneriatul cu  Federaţia...

Autor: Roxana Rosu

30.08.2023, 17:55 221

Banca Transilvania extinde parteneriatul cu  Federaţia Română de Fotbal şi devine sponsor al Echipei Naţionale, contract cu valabilitatea de un an, cu posibilitatea de prelungire.

 “Ne bucurăm să continuăm colaborarea cu Federaţia Română de Fotbal şi să contribuim la dezvoltarea sportului pe care românii îl iubesc cel mai mult. Este o investiţie mai ales în viitor, pentru tinerii care visează să devină viitorii campioni, să reprezinte România”, a declarat  Omer Tetik, director general Banca Transilvania.

Prin acest parteneriat, BT vrea să sustină atât dezvoltarea şi promovarea tinerelor talente, cât şi echipa naţională de seniori.

Din 2021, banca era deja partenerul principal al echipelor U19, U18, U17, U16, U15 şi sustine, de asemenea, echipa U21.

“Parteneriatul nostru cu Banca Transilvania este un pilon esenţial în construirea viitorului echipei naţionale a României. Împreună, ne concentrăm eforturile pe dezvoltarea tinerelor talente, pe pregătirea lor adecvată şi pe crearea unei platforme solide pentru a atinge performanţa. Suntem recunoscători pentru sprijinul constant al Băncii Transilvania, suntem convinşi că, prin efortul nostru comun, vom continua să oferim tricolorilor cele mai bune condiţii de pregătire şi suntem încrezători că rezultatele se vor vedea cât mai curând“, a spus Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

 


 

 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO