ZF 24

Avocatii de la PeliPartners au asistat Mitiska REIM în procesul de vânzare a celor 25 de parcuri de retail deţinute în România către britanicii de la LCP Group, parte a M Core

Avocatii de la PeliPartners au asistat Mitiska REIM în...

Autor: Roxana Rosu

11.12.2023, 10:30 522

Avocatii de la PeliPartners au asistat Mitiska REIM în cea mai mare tranzacţie de real estate a anului 2023, procesul de vânzare a celor 25 de parcuri de retail deţinute în România, către britanicii de la LCP Group, parte a M Core.

„Le mulţumim partenerilor noştri de la Mitiska REIM pentru cei 8 ani de colaborare şi suntem încântaţi că le-am fost alături în cea mai mare tranzacţie de real estate a anului 2023 în România şi una dintre cele mai mari din CEE. Am fost alături de Mitiska REIM de la achiziţia  pachetui complet de acţiuni, la dezvoltarea continuă a parcurilor de retail, procesul de refinanţare a portofoliului şi actuala ieşire din România”, a declarat Oana Bădărău, Partner, Head of Real Estate & PPP PeliPartners.

Echipa PeliPartners pentru aceasta etapa a proiectului a fost formată din Oana Bădărău (Partner), Mădălina Fildan (Managing Associate), Delia Lepădatu (Senior Associate) Alexandra Ioniţă (Managing Associate), Ioana Waszkiewicz (Senior Associate), Oana Bucşa (Managing Associate), Antonia Nica (Senior Associate) şi Denisa Frîncu (Senior Associate).

Grupul britanic a achizitionat portofoliul din România într-o tranzacţie de aproape 219 milioane de euro.

Acordul a fost finalizat pe 6 decembrie şi prevede ca M Core să preia un portofoliu de retail de 132.000 mp de la Mitiska REIM, grupul devenind astfel unul dintre cei mai mari proprietari de pe piaţa locală de retail.

Mitiska REIM a fost fondat în 2008 de milionarul belgian Luc Geuten şi de Axel Despriet.
 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO