ZF 24

Avocatii de la PeliPartners au asistat Mirova într-un proiect de investiţie în valoare de 140 milioane euro în Hyperion Energy Investments SGPS

Avocatii de la PeliPartners au asistat Mirova într-un...

Autor: Roxana Rosu

29.01.2024, 09:58 198

FIrma de avocatură PeliPartners a asistat Mirova, filială a Natixis Investment Managers dedicată investiţiilor sustenabile, într-un proiect de investiţii în valoare de 140 de milioane de euro în Hyperion Energy Investments SGPS S.A., companie care se ocupă cu dezvoltarea proiectelor de energie regenerabilă în Peninsula Iberică şi în Europa Centrală şi de Est.

Asistenţa PeliPartners a constat în servicii de due diligence detaliat al portofoliului românesc, format din mai multe companii care dezvoltă în prezent proiecte fotovoltaice de peste 200 MW, precum şi în asistenţă în faza de tranzacţie, inclusiv în ceea ce priveşte autorizarea ISD.

Echipa PeliPartners a fost formată din Carmen Peli (Partener), Mădălina Fildan-Răileanu (Managing Associate), Oana Bucşa (Managing Associate), Delia Dumitrescu (Senior Associate) şi Ioana Militaru (Senior Associate).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO