ZF 24

Aveti grija unde va parcati masina. Gandul va prezinta harta locurilor de unde se ridica masinile

Aveti grija unde va parcati masina. Gandul va prezinta harta locurilor de unde se ridica masinile
22.03.2010, 09:58 24

Un milion de masini inmatriculate, inca un milion de masiniaflate, zilnic, in tranzit si doar o jumatate de milion de locuride parcare amenajate disponibile in spatiile publice - inclusivparcarile de resedinta. Adica, un singur loc de parcare pentrupatru masini. Aceasta este realitatea cu care se confrunta totisoferii bucuresteni sau care tranziteaza Capitala, realitate careii obliga, adeseori, sa incalce litera regulamentului de circulatieatunci cand isi parcheaza masinile. Edilii au vazut in aceastasituatie o mare afacere, care va depasi cifra de 5 milioane deeuro, anual, dupa intrarea in hora ridicarilor de masini aSectorului 4, in care "joaca" deja sectoarele 1, 2, 3 si 6.

Acesti bani nu intra in bugetele primariilor, ci exclusiv in alefirmelor desemnate pentru ridicarea masinilor (o exceptie exista lasectorul 1, unde 20% din incasari ajung in bugetul local). Cuconcursul politistilor de la circulatie, firmele respective s-autransformat in adevarati pirati de masini, ridicand, de-a valma,masini parcate neregulamentar care incurca circulatia, masiniparcate neregulamentar care nu incurca circulatia si chiar masiniparcate regulamentar. Vedeti cum arata harta celor mai "fierbinti"locuri din Capitala - dar si din Brasov, Timisoara, Iasi Oradeasi Craiova - preferate de piratii de masini pewww.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO