ZF 24

AVAS concediaza o angajata pentru ca s-a intalnit cu un investitor inaintea unei licitatii

13.09.2006, 12:19 76

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) i-a desfacut contractul de munca angajatei Carmen Cruceru, dupa ce, potrivit unui articol din saptamanalul Academia Catavencu, s-a intalnit cu un potential investitor inaintea desfasurarii unei licitatii, a anuntat astazi institutia.
Potrivit comunicatului emis de AVAS, Carmen Cruceru a incalcat ordinului presedintelui AVAS nr. 7045 din data de 16.08.2006, in care se precizeaza ca orice intalnire cu potentialii investitori se desfasoara numai in prezenta a cel putin doi angajati ai AVAS. Orice intalnire se finalizeaza cu o minuta care este transmisa in scris consilierilor presedintelui si vicepresedintilor, directorilor precum si expertului pe dosar.
Potrivit unui articol din editia de saptamana aceasta a Academiei Catavencu, un reporter sub acoperire a obtinut conditii favorabile la o licitatie, dupa ce s-a intalnit personal cu Carmen Cruceru, presedintele comisiei de licitatie, si i-a oferit 500 de euro.
AVAS a dispus sanctionarea disciplinara a conducerii Directiei Generale Executari Silite si Licitatii si verificarea tuturor licitatiilor care au avut loc in ultima perioada la AVAS.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO