ZF 24

Avangate angajează 17 oameni în sediul din România până la finalul lunii

Avangate angajează 17 oameni în sediul din România...

Autor: Corina Mirea

12.03.2014, 18:34 1204

Avangate, furnizor de soluţii şi servicii pentru distribuţia electronică de software, fondată în 2006 de antreprenorul Radu Georgescu şi vândută către fondul american de investiţii Francisco Partners la finalul anului trecut, vrea să angajeze luna aceasta 17 oameni pentru sediul din România.

Cele mai multe poziţii vizează departamentul de IT, pentru care compania caută dezvoltatori software cu minimum trei sau patru ani experienţă, project sau product manageri, însă are deschise şi poziţii pentru departamentele de marketing, vânzări, suport clienţi şi financiar pentru care candidaţii nu au nevoie de experienţă.

În prezent, Avangate are 170 de angajaţi în sediile din România, SUA, Olanda şi Taiwan, dintre care 75% (adică aproape 130) se regăsesc în biroul din Bucureşti. Până la finalul acestui an compania vrea să îşi crească efectivul de personal cu circa 35%, ceea ce înseamnă aproximativ 45 de noi angajări pe parcursul lui 2014.

Avangate nu este singura companie care anunţă planuri de recrutare până la finalul acestei luni. Spre exemplu, Zitec, producător local de aplicaţii online cu afaceri de 2,3 milioane de euro în 2013, a scos la concurs numai în această săptămână şase poziţii pentru specialişti în IT şi online, iar Siemens  a postat pe site-ul de recrutare online BestJobs tot atâtea anunţuri de recrutare pentru poziţii precum Java developer, CĂĂ developer, SAP product developer sau IT support.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO