Grupul austriac Raiffeisen Property, care deţine Sky Tower, turnul de 137 de metri din zona de nord a Capitalei, ar putea amenaja anul viitor un centru de conferinţe şi un restaurant de business la ultimele etaje ale clădirii de birouri în urma unei investiţii de până la un milion de euro, potrivit administratorilor imobilului.
Ideea restaurantului nu este însă nouă, planul iniţial de la inaugurarea turnului fiind de a avea un bar şi un restaurant la etajele 35 şi 36 ale proiectului. De atunci însă au trecut trei ani, iar Sky Tower nu a atras niciun operator din segmentul HoReCa pentru spaţiul de pe „acoperiş“, ceea ce părea să fie în 2012 unul dintre locurile cele mai râvnite pe piaţa de profil din Capitală.
„Amenajarea ultimului etaj, unde vom avea un centru de conferinţe şi o zonă de restaurant, va porni undeva la începutul anului viitor, în momentul de faţă suntem în curs de definitivare a conceptului. Cred că implementarea va dura undeva la câteva luni şi estimez ca la sfârşitul primului trimestru şi începutul trimestrului următor să fim funcţionali pe centrul de conferinţe. Pentru restaurant nu există o dată exactă, depinde foarte mult de genul de investitor care va fi atras“, afirmă Ruxandra Grinzeanu, managerul general al SkyTower.