ZF 24

ATP Exodus a investit 20 mil. euro in show-room-ul Mercedes-Benz de la Baia Mare

15.01.2008, 16:23 48

Compania ATP Exodus din Baia Mare, importator de piese auto, a anuntat ca va deschide la sfarsitul lunii ianuarie a acestui an un centru de vanzare si service Mercedes-Benz, pe o suprafata de teren de 45.500 mp, investitia totala ridicandu-se la aproximativ 20 mil. euro. Compania din Baia Mare a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de peste 40 mil. euro, realizand o crestere a indicatorilor financiari cu 46% fata de anul 2006.

"Decizia de a deschide noul centru Mercedes-Benz la Baia-Mare este determinata pe de o parte de cresterea economica a Transilvaniei in ultimul timp, iar pe de alta parte am dorit sa demaram acest nou proiect in orasul in care, in urma cu ceva timp, am pus pe picioare compania ATP Exodus. Investitia a fost demarata in luna martie a anului trecut, iar spre sfarsitul acestei luni vom putea derula activitatile de service, vopsitorie, vanzari autoturisme si piese de schimb in noul centru auto", a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Cirt, director general ATP Exodus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO