ZF 24

ASEBUSS a recrutat în echipa de profesori doi experţi în domeniile antreprenoriat şi strategie de afaceri: Alina Parincu, care a lucrat în cadrul BRD Groupe Societe Generale, şi Robert Maftei, director adjunct al fintechului Filbo

ASEBUSS a recrutat în echipa de profesori doi experţi...

Autor: Roxana Rosu

12.04.2024, 11:47 824

Şcoala de afaceri ASEBUSS a recrutat în echipă doi profesori cu experienţă în mediul de afaceri, Alina Parincu, care va preda cursul de Entrepreneurial Mindset, şi Robert Maftei, care va fi responsabil de cursul de strategie.

Alina Parincu (43 ani), cu o experienţă de 15 ani în în domeniul financiar bancar, în cadrul uneia dintre cele mai importante instituţii financiar-bancare din România (BRD Groupe Societe Generale) şi-a dedicat ultimii 6 ani antreprenoriatului, oferind servicii de consultanţă în afaceri şi management pentru companii, dar şi domeniului cercetării academice. Ea este Doctor în Management. A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice şi Facultatea de Drept, după care şi-a continuat studiile postuniversitare în Management financiar- bancar şi Dreptul Afacerilor, iar în 2017 a absolvit programul Executive Master of Business Administration (EMBA) din cadrul ASEBUSS Business School.

Robert Maftei (44 de ani) are peste 20 de ani de experienţă în servicii financiare business-to-business, managementul dezvoltării afacerilor şi transformarea organizaţională digitală, acumulate în bănci, companii de leasing financiar, leasing operaţional şi din industria auto. El a jucat un rol crucial în dezvoltarea portofoliului şi a unor segmente de afaceri importante pentru grupuri precum BNP Paribas, Societe Generale şi UniCredit. Robert absolvit programul Executive MBA al Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena şi deţine un doctorat în economie de la Academia de Studii Economice din Bucureşti. În prezent, este directorul adjunct al Filbo, companie din domeniul fintech.

”La vremuri noi, avem nevoie de profesori noi şi energici, care să pregătească actualele generaţii de manageri, într-o economie aflată în continuă schimbare. Parcursul profesional, experienţa acumulată şi pregătirea profesorilor ASEBUSS aduc valoare adăugată ridicată programelor noastre, iar prin noile recrutări ASEBUSS Business School îşi reconfirmă angajamentul de a furniza educaţie de înaltă calitate în domeniul afacerilor”, a declarat prof. Ovidiu Dîmbean-Creţa, rectorul ASEBUSS.

În ultimii 30 de ani,  colectivul a fost format din peste 30 de profesori români şi străini (dintre care o treime sunt străini).

Şcoala oferă două programe de educaţie managerială: Executive MBA ASEBUSS oferit în parteneriat cu şcoala de afaceri Robinson College of Business din cadrul Georgia State University din Atlanta, SUA (începând din 2024) şi Entrepreneurial MBA ASEBUSS. Comunitatea de absolvenţi a ASEBUSS numără peste 1.500 de manageri şi antreprenori din companiile din România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO