ZF 24

Annie Leibovitz, unul dintre cei mai mari fotografi ai lumii, data in judecata de firma care i-a gasit sursa de finantare

06.04.2010, 14:19 31

O firma de consultanta financiara a dat-o in judecata pe AnnieLeibovitz, unul dintre cei mai mari fotografi ai lumii, dupa ceaceasta a reusit sa obtina o finantare care a salvat-o de lafaliment de la banca propusa de firma.

Brunswick Capital Partners cere fotografului plata a 800.000 dedolari pentru serviciile prestate acestuia.

Leibovitz a reusit sa obtina finantare din partea fonduluiColony Capital, in aceasta luna, fotograful trebuind sa plateascadatorii de 24 milioane de dolari.

Brunswick o acuza pe Annie Leibowitz ca a beneficiat deserviciile firmei care a fost insarcinata sa caute investitoriidispusi sa o ajute cu datoriile neplatite.

Colony Capital s-a aflat printre companiile propuse deBrunswick, dar "comisionul de succes", de 2% nu a fost platit deLeibovitz.

Colony Capital a convenit cu fotograful sa devina singurulcreditor al acestuia in luna martie, in schimbul a 100.000 defotografii si alte 1.000.000 de negative, realizate de acesta inultimii 40 de ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO