ZF 24

Altex revizuieste in scadere bugetul de vanzari la 400 mil. euro, ca urmare a crizei internationale si a reglementarilor BNR

15.07.2008, 23:00 17

Altex, cel mai mare retailer de electronice si electrocasnice din piata locala, a revizuit in scadere estimarile privind cifra de afaceri din acest an la 400 mil. euro, dupa ce la inceputul lui 2008 compania previziona afaceri de 430 mil. euro, in crestere cu 37%.

"Reestimarea este un efect de suprapunere a noilor prevederi ale BNR privind limitarea riscului creditului, dar si a crizei economice manifestata la nivel european in sectorul de profil, ce a influentat deja negativ majoritatea statelor, astfel ca si Romania va resimti aceasta influenta in urmatoarele luni", a decarat Dan Ostahie, presedintele Altex.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care au fost segmentele de produse care au inregistrat cele mai mari cresteri anul acesta si ce plan investitional are retailerul pentru al doilea semestru al anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO