ZF 24

Allianz-Ţiriac Asigurări, în parteneriat cu Fundaţia de Excelenţă Sportivă şi Fundaţia Ţiriac,oferă burse de 500 lei pentru 30 de tineri care excelează în discipline sportive olimpice

Allianz-Ţiriac Asigurări, în parteneriat cu Fundaţia...

Autor: Roxana Rosu

08.04.2024, 13:58 54

Allianz-Ţiriac Asigurări, în parteneriat cu Fundaţia de Excelenţă Sportivă şi Fundaţia Ţiriac, lansează astăzi cea de-a noua editie a programului “Bursele de performanţă Allianz-Ţiriac”, prin care asigură fondurile necesare pentru care sportivii junior să poată ajunge la performantă.

Programul oferă sprijin financiar lunar, timp de un an, pentru 30 de copii cu vârste între 6 şi 18 ani, care excelează în discipline sportive olimpice.

Fiecare tânăr sportiv selectat în program va primi o bursă lunară în valoare de 500 de lei, acordată de către Allianz – Ţiriac Asigurări, împreună cu Fundaţia de Excelenţă Sportivă şi Fundaţia Ţiriac.

"Pentru a ajunge la performanţe remarcabile în sport, tinerii noştri au nevoie de resurse şi motivaţie, inclusiv de ordin financiar. Avem talent în România şi este datoria noastră să îi susţinem să atingă cele mai înalte culmi ale succesului sportiv. Fundaţia de Excelenţă Sportivă şi Fundaţia Tiriac continuă să îşi îndeplinească misiunea alături de partenerul de încredere, cel mai renumit asigurator, Allianz-Ţiriac, oferind sprijinul necesar tinerilor talentaţi dornici să performeze", a declarat Ion Ţiriac.

Alte proiecte derulate în comun de cele două entităţi sunt patinoarul Allianz-Ţiriac Arena, echipele de hochei pentru copii Allianz-Ţiriac, precum şi organizarea turneului internaţional de hochei pentru copii Allianz – Ţiriac Trophy şi a turneului internaţional de tenis feminin WTA125 Ţiriac Foundation Trophy. Aceste iniţiative şi programe au ca scop promovarea sportului în rândul tinerilor şi sustinere acestora în drumul lor spre marea performanţă.

"Unul dintre principalele motive care determină tinerii sportivi să renunţe la practicarea unui sport de performanţă rămâne lipsa posibilităţilor financiare. Ne bucurăm că am ajuns în al nouălea an în care continuăm să sprijinim pregătirea, talentul şi, de ce nu, chiar viitorul unor copii care obţin performanţe reale, prin muncă susţinută. Avem mare încredere că următoarea generaţie de sportivi va duce România în topul clasamentelor sportive olimpice şi suntem mândri că-i putem susţine nu doar ca suporteri, ci şi ca "investitori" de cursă lungă în drumul lor către succes", a completat Virgil Şoncutean, CEO Allianz-Ţiriac Asigurări.

Perioada de înscrieri pentru bursele de performanţă sportivă, finanţate de Allianz-Ţiriac, Fundaţia pentru Excelenţă Sportivă şi Fundaţia Ţiriac, se desfăşoară între 8 aprilie şi 5 mai 2024. Susţinerea financiară a copiilor selectaţi va avea loc în intervalul iunie 2024-mai 2025.

Înscrierile în program se pot face până la data de 5 mai 2024.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO