ZF 24

Agentiile de turism J'info Tours si Paralela 45 se extind in franciza

29.03.2007, 15:29 48

Agentia de turism J'info Tours discuta cu mai multe companii din domeniu acordarea de francize, in timp ce agentia Paralela 45 va semna in perioada urmatoare a patra franciza cu un turoperator din Baia Mare, dupa ce a incheiat recent parteneriate cu alte trei firme din Galati, Pitesti si Focsani.

"Pana in prezent exista circa 50 de agentii de turism din tara, dar si din Bucuresti, care ne-au solicitat sa le acordam o franciza. Pentru ele este convenabil sa opereze sub un brand cunoscut", spune Carmen Pavel, director general executiv J'info Tours.

Ea adauga ca taxa anuala de franciza este de circa 500 de euro, iar pentru a semna un astfel de contract, agentia va trebui sa vanda produsele turistice ale J'info.

In cazul agentiei Paralela 45, taxa de franciza este de 300 de euro pe luna, iar companiile care primesc franciza se obliga sa promoveze pachetele de vacanta ale agentiei. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO