ZF 24

Africa Israel intra pe piata germana intr-o tranzactie de 97 mil. euro

15.04.2007, 15:53 16

Compania Africa Israel a cumparat 70% din patru companii din cadrul unui grup german care detin 35 de proprietati in Berlin si in vestul Germaniei, intr-o tranzactie de 97,1 milioane de euro, informeaza publicatia israeliana Globes, in editia online de astazi.
Achizitia mai presupune costuri aditionale de 7,1 milioane de euro si a fost realizata de AFI Europe NV, o subsidiara a Africa-Israel Properties.

In Romania, Africa Israel detine o participatie de 50% in compania care dezvolta proiectul comercial Cotroceni Park, investitia totala implicata de acest proiect fiind estimata la peste 200 mil. euro. Partenerul Africa Israel pentru Cotroceni Park este compania NCH Real Estate, care detine la randul ei 50% din compania dezvoltatoare.

Africa Israel a anuntat totodata investitii de 400 de milioane de euro pe piata locala, dupa ce a achizitionat mai multe loturi de teren in Bucuresti, pe care intentioneaza sa dezvolte proiecte pe toate segmentele pietei imobiliare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO