ZF 24

Africa Israel construieste un complex imobiliar de 500 mil. dolari in Ucraina

23.03.2007, 13:24 9

Compania de dezvoltare Africa Israel a cumparat un teren in Ucraina, pentru 22 de milioane de dolari (16,4 milioane de euro), pe care, potrivit unor surse din piata, intentioneaza sa construiasca un complex comercial in valoare de 500 de milioane de dolari (375 de milioane de euro), informeaza publicatia israeliana Globes.
Terenul in suprafata de 15 hectare din zona Zaporizhya, va gazdui un complex rezidential de lux, mall si cladiri de birouri.

In Romania, Africa Israel detine o participatie de 50% in compania care dezvolta proiectul comercial Cotroceni Park, investitia totala implicata de acest proiect fiind estimata la peste 200 mil. euro. Partenerul Africa Israel pentru Cotroceni Park este compania NCH Real Estate, care detine la randul ei 50% din compania dezvoltatoare.

Africa Israel a anuntat totodata investitii de 400 de milioane de euro pe piata locala, dupa ce a achizitionat mai multe loturi de teren in Bucuresti, pe care intentioneaza sa dezvolte proiecte pe toate segmentele pietei imobiliare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO