ZF 24

Afacerile Turism Felix au urcat cu 13% in primele sapte luni

23.08.2007, 00:24 11

Compania Turism Felix din Baile Felix a inregistrat in primele sapte luni o cifra de afaceri de 22,6 milioane lei, cu 13,4% mai mare decat cea realizata in aceeasi perioada a anului trecut, evolutia datorandu-se in mare parte modificarii structurii clientelei si a veniturilor.

"Aceasta crestere se datoreaza majorarii venitului mediu pe zi-turist, ca si modificarii in structura turistilor si a veniturilor, in sensul cresterii ponderii hotelurilor de trei stele in total", se arata intr-un comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti.

Profitul brut s-a situat la 3,94 milioane lei, cu 37,6% peste nivelul bugetat.

Turism Felix detine hotelurile de trei stele International, Nufarul si Termal, unitatile de doua stele Lotus, Poienita, Somes, Mures si Unirea, precum si Felix si Poiana, de o stea. In afara de acestea, societatea are in patrimoniu sase baze de tratament.

Actionarul majoritar al companiei este SIF Transilvania, cu o detinere de 63%. SIF Oltenia are o participatie de 16%. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO