ZF 24

Afacerile Selena au crescut cu 41% la sase luni, la 2,6 mil. euro

26.07.2007, 11:27 10

Selena Romania, unul dintre principalii producatori de produse chimice pentru constructii, a inregistrat o cifra de afaceri de 2,6 milioane de euro in primul semestrul al anului, cu 41% mai mult decat in perioada similara din 2006, potrivit datelor prezentate astazi de companie.

"Selena continua sa isi consolideze pozitia de lider pe segmentul spumelor poliuretanice, unde detine o cota de piata de 32-33%. Desi pentru moment contributia individuala la cifra de afaceri este mai redusa decat in cazul spumelor poliuretanice, adezivii si etansantii au avut deja o rata de crestere in vanzari de peste 50% in primul semestru", a declarat Dorin Spataru, Director General Selena Romania.

In prima jumatate a anului, vanzarile de adezivi au crescut cu 59%, comparativ cu aceesi perioada a anului 2006. O crestere importanta de peste 50% a fost obtinuta in domeniul benzilor adezive si de 56% pentru produsele siliconice si de etansare, se arata intr-un comunicat al companiei.
De asemenea, vanzarile de echipamente si accesorii de aplicare au fost cu 35% mai mari pe primele sase luni ale anului. Pentru 2007, Selena si-a propus o cifra de afaceri de 6,3 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO