ZF 24

Afacerile Romstal au crescut cu 52% la 8 luni, la 178 mil. euro

03.10.2007, 13:12 16

Cifra de afaceri a grupului Romstal a crescut in primele opt luni ale anului la 178 milioane Euro, cu 52% mai mult decat in aceiasi perioada a anului 2006, a anuntat astazi nproducatorul si dostribuitorul de echipamente si instalatii pentru constructii.


Pe plan national a atins o cifra de afaceri de aproximativ 115 milioane Euro, cu 47% mai mult decat in primele 8 luni ale anului trecut, restul de 63 de milioane de euro fiind adjudecat de pietele din Republica Moldova, Ucraina si Italia.

"In primele luni ale acestui an, compania Romstal a cunoscut cresteri semnificative pe plan national si international, determinate in primul rand de strategia de extindere a retelei de filiale si reprezentante, valabila pentru toate pietele pe care suntem prezenti in acest moment. De asemenea, un rol important in cresterea cifrei de vanzari a companiei l-a avut dezvoltarea si imbunatatirea sistemului de livrare si distributie", a declarat Enrico Perini, Director Dezvoltare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO