ZF 24

Adrian Pop, directorul general al SSIF BRK Financial Group Cluj şi-a dat demisia, invocând motive personale

Adrian Pop, directorul general al SSIF BRK Financial...

Autor: Roxana Rosu

11.04.2017, 08:52 425

Adrian Pop, directorul general al firmei de intermediere financiară BRK Financial Group a demisionat luni din funcţie, menţionând motive personale, conducerea executivă a companiei din CLuj urmând să fie asigurată de Monica Ivan, Director General Adjunct.

”Adrian Pop rămâne disponibil pentru companie in vederea asigurarii unei tranzitii cat mai usoare pentru viitorul executiv”, se arată în anunţul publicat de Consiliul de Administraţie la BVB. 

In perioada urmatoare societatea va demara un proces de identificare a unui succesor pentru pozitia de Director General.

Adrian Pop a fost alaturi de BRK Financial Group in ultimii 7 ani, mandatul de Director General fiind inceput in luna februarie a anului trecut. 

Monica Ivan a fost numită în funcţia de director general adjunct la finele anului trecut. Ea are o experienţă de peste 20 de ani în piaţa de capital, ocupând funcţii de conducere atât în cadrul unor societăţi de servicii de investiţii financiare, cât şi în cadrul entităţilor pieţei de capital, unde a deţinut funcţii de membru în consiliile de administraţie(CRC, Depozitarul Sibex, Sibex-Sibiu Stock Exchange, Fondul de Compensare a Investitorilor). 

BRK are o capitalizare de 33 milioane lei la BVB, acţionarul principal fiind SIF Muntenia, cu 18,4% din titluri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO