ZF 24

Administratia Mittal Steel Galati: Activitatea combinatului a revenit la normal

19.04.2007, 19:01 23

Activitatea combinatului siderurgic Mittal Steel Galati a revenit, astazi, la normal, nemaiexistand sectoare afectate de greva, a anuntat administratia companiei.

"In combinat functioneaza toate furnalele care au program de productie normal. Prioritatea managementului companiei a fost, pe tot parcursul zilei, asigurarea stabilitatii echipamentelor, pentru evitarea oricarui pericol. In acest sens, administratia a cerut si sprijinul autoritatilor si a atentionat, de asemenea, si organizatorii protestului", a declarat, intr-un comunicat, purtatorul de cuvant al firmei, Dorian Dumitrescu.

Circa 500 de grevisti se aflau, in jurul orei 16:00, in fata principalei porti de acces in combinat, nemultumiti de conditiile de munca si de salarii.

In aceasta dimineata, conducere combinatului siderurgic a acuzat protestatarii ca au cauzat pierderi imense si ca greva a scapat de sub control dupa ce muncitorii ar fi parasit mai multe puncte - cheie in procesul de productie. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO