ZF 24

Adama construieste 100 de apartamente in zona Titan din Capitala

20.03.2007, 16:11 18

Grupul Adama a inceput, in luna februarie, lucrarile de constructie a unui ansamblu rezidential format din doua blocuri cu un numar total de 98 apartamente, in zona Titan din Bucuresti, proiectul urmand sa fie finalizat in vara anului viitor, a anuntat astazi compania.

Blocurile vor avea patru etaje fiecare si vor cuprinde cate 49 apartamente cu una, doua si trei camere, a declarat Andrada Anuta, PR manager in cadrul Adama. Ansamblul denumit Evocasa Swiss Cottage va include, totodata, parcari supraterane si subterane.

Compania Adama Holding, listata la bursa din Tel Aviv, este detinuta de catre fondatori si un grup de investitori din Statele Unite, cu active care depasecs patru miliarde dolari.

In Romania, firma activeaza din 2004 si are in derulare peste 20 de proiecte rezidentiale si de birouri, in Bucuresti, Iasi, Ploiesti si alte orase, reprezentand investitii totale de peste 600 de milioane de euro. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO