ZF 24

Actionarii Lujerul vand terenul fabricii de paine, pe care ar putea incasa 40-60 mil. euro

19.02.2008, 21:24 42

Activitatea firmei de morarit si panificatie Lujerul Bucuresti va fi relocata, iar terenul unde functioneaza fabrica, in suprafata de aproape 3,6 hectare, va fi vandut, pentru o suma care ar putea fi cuprinsa intre 40 si 60 de milioane euro, potrivit analistilor imobiliari, citati de Mediafax.

Actionarii au fost convocati pentru data de 20 martie, pe ordinea de zi figurand propunerile de transferare a activitatii "intr-o locatie care sa corespunda exigentelor actuale impuse de normele europene" si asigurarea sursei de finantare pentru relocare prin vanzarea terenului de 35.857,35 de metri patrati din sectoul 6 din Bucuresti si a constructiilor situate pe acest teren.

Potrivit analistilor imobiliari pretul pe care Lujerul ar putea sa-l incaseze este cuprins intre 1.200 si 1.600 de euro pe metru patrat, astfel ca valoarea totala a terenului ar trece de 40 milioane de euro si ar putea ajunge la aproape 60 milioane euro.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO