ZF 24

Actionarii Farmaceutica Remedia aproba transferul firmei de pe Rasdaq la categoria a doua a BVB

18.02.2008, 22:27 13

Actionarii Farmaceutica Remedia din Deva au aprobat, vineri, transferul actiunilor firmei de pe Rasdaq la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), precum si rascumpararea unui pachet de titluri, reprezentand 0,25% din capital, pentru a fi distribuite salariatilor, informeaza Mediafax.

Pentru transferul la categoria a doua a BVB, Consiliul de Administratie al firmei va putea sa aleaga una dintre cele doua variante prezentate de reprezentantii societatii de servicii de investitii financiare (SSIF) Broker.

Astfel, promovarea ar putea fi realizata fie fara oferta publica, pe baza de documentatie, caz in care procesul ar putea dura trei luni, fie printr-o oferta publica primara de vanzare de actiuni, cu emisiunea de noi titluri, care ar dura maxim jumatate de an.

Conducerea Farmaceutica Remedia va stabili si societatea de brokeraj care va intermedia transferul actiunilor.

Firma are un capital social in valoare de 9,8 milioane de lei, impartit in 98,5 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO