ZF 24

Accenture intermediaza o investitie de 500 mil. euro in Cluj (Ziua de Cluj)

28.03.2007, 12:33 57

Compania americana Accenture a solicitat Consiliului Judetean (CJ) Cluj 200 ha pentru o investitie de circa 500 de milioane de euro in sectorul tehnic, scrie Ziua de Cluj, citand reprezentanti ai administratiei locale.
Locatia solicitata este Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu, langa viitorul complex Nokia Village.
"In lunile iunie-iulie va ajunge la Cluj o mare companie internationala care activeaza in domeniul tehnic, care este dispusa la o investitie de 500 de milioane de euro. Cu alte cuvinte, aceasta va aloca o suma dubla fata de Nokia si va crea 7500 de locuri de munca", a declarat Daniel Don, director executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Cluj.
Potrivit publicatiei clujene, reprezentantii Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS), institutie care a dirijat spre Cluj potentialul investitor, l-au sunat in prealabil pe presedintele CJ Cluj, Marius Nicoara, pentru a-i comunica sa-i trateze cu maxima seriozitate pe reprezentantii acestuia. intalnirea dintre administratia judeteana si delegatia straina a avut loc vinerea trecuta, la 8.00, in Sala Mica a Palatului Administrativ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO