ZF 24

A doua fază a proiectului Nusco City din nordul Bucureştiului a primit autorizaţia de construire, cu o investitie estimată la peste 130 milioane euro

A doua fază a proiectului Nusco City din nordul...

Autor: Roxana Rosu

10.10.2023, 13:07 1113

Nusco Imobiliara, dezvoltatorul imobiliar controlat de familia italiană Nusco, a primit autorizaţia de construire pentru faza a doua a proiectului de regenerare urbană Nusco City, din nordul Bucureştiului, investitia estimată pentru această etapă fiind de peste 130 milioane euro.

Faza a doua a ansamblului va cuprinde 840 de unităţi, cu apartamente de tip studio dublu, cu două, trei patru camere şi duplexuri.

În prima fază, finalizată în T2/2023, au fost livrate 622 de apartamente.

“Nusco City este cel mai mare proiect din portofoliul companiei noastre. Pe o suprafaţă de 23 de hectare, Nusco City va acomoda un numărar total de peste 3.000 de apartamente, parcuri, zone verzi şi infrastructură - care vor acoperi aproximativ 40% din întreaga suprafaţă a proiectului, unităţi de învăţământ, zone comerciale dedicate, dar şi zone de birouri – ceea ce arată magnitudinea acestui proiect cu adevărat de regenerare urbană”, spune Michele Nusco, CEO Nusco Imobiliara.

Proiectul a fost lansat în iarna anului 2020, iar faza a doua are un termen de livrare estimat în T3 2025. Constructorul este compania Pedro Construct.

”Ne bucurăm să putem începe construcţia fazei a doua din Nusco City, deoarece cererea pentru aceste noi apartamente a fost una colosală încă din faza de pre-sales. De altfel, întregul masterplan al Nusco City reprezintă peste 230.000 de mp, masterplan realizat cu profesionişti de top, atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional”, explică Bogdan Iliescu, Directorul Comercial al Nusco Imobiliara.

 Nusco Imobiliara a dezvoltat şi livrat mai multe proiecte pe piaţa locală: Premio – ansamblu de tip rezidenţial premium boutique, complexul rezidenţial CITTA Park,  clădirea de birouri Nusco Towers, clădirea de birouri Caramfil, clădirea de birouri Floreasca One, clădirea de birouri Floreasca Two, Parcul Comercial Pipera, Nusco City Faza 1 .

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO