ZF 24

62% din actiunile oferite de Pomponio au fost subscrise

23.05.2008, 09:19 12

Investitorii au subscris 61,9% din actiunile oferite de producatorul de materiale de constructii Pomponio Alba Iulia in cadrul ofertei publice initiale derulata de companie in vederea listarii la Categoria a II-a a Bursa de Valori Bucuresti, potrivit ordinelor introduse pana ieri in sistemul Bursei.
Rezultatele finale urmeaza sa fie facute publice astazi, existand inca ordine de subscriere neintroduse in sistem. Reprezentantii intermediarului ofertei, EFG Eurobank Securities, nu au oferit comentarii privind rezultatele finale ale subscrierii.
Pe transa destinata investitorilor mici, subscrierea a fost 38,5%, in timp ce pe segmentul destinat investitorilor institutionali a fost de 67%. Pe transa speciala, destinata partenerilor de afaceri ai presedintelui companiei, cele 10% din titluri au fost subscrise integral.

Pentru a se incheia cu succes, oferta trebuie subscrisa in intregime. In caz contrar, compania va inapoia banii investitorilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO