ZF 24

2015, anul batistei de mătase pentru bărbaţii cu stil

2015, anul batistei de mătase pentru bărbaţii cu stil

Autor: GQ.ro

05.01.2015, 11:14 568

Să facem un exerciţiu banal: deschide dulapul şi numără câte cravate ai. Sunt multe, nu? Cumpărate de tine, de prieteni, sau cadouri de la mama ta. Acum numără câte batiste ai. Două? Trei? Maximum patru. Haide atunci să rezolvăm această problemă. Ştiu că batistele par ca îţi complică viaţa, dar ele sunt cele care fac diferenţa dintre un bărbat care poartă un costum şi un bărbat cu stil. Începând de astăzi, atunci când îţi cumperi cămaşi, cumpără şi batiste în aceleaşi nuanţe. Iar dacă îţi cumperi o cravată nouă, alege şi două batiste, una într-o culoare contrastantă şi alta cu un imprimeu în care se regăseşte cel puţin una dintre nuanţele cravatei. Câtă vreme batistele sunt cele mai ieftine accesorii ale unui bărbat, ele devin şi cea mai convenabilă soluţie de a schimba în mod interesant şi ieftin orice apariţie a ta.

Amestecă albastru închis cu maro pentru o doză instantă de şic. Şi iată cum ai economist brusc şi timp, şi bani pentru un stilist!

 

Citiţi mai mult pe www.gq.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO