ZF 24

10 locuri din lume unde se doarme pe plajă în stil mare - Galerie FOTO

 10 locuri din lume unde se doarme pe plajă în stil mare

10 locuri din lume unde se doarme pe plajă în stil mare

Autor: Octavian Calei

21.07.2012, 19:49 4435

Dacă hotelurile cu vedere la mare nu sunt de-ajuns pentru tine, atunci poate că ai vrea în schimb să stai la unul dintre următoarele 10 hoteluri, cabane, bungalouri din toată lumea care îţi oferă un loc special de înnoptat pe plajă, scrie Frommers.

 

Vilele Hayman

Locaţie: Whitsunday Islands, Marea Barieră de Coral, Australia

8 vile deschise în 2011, fiecare cu câte un pat dublu, terasă, vedere la Marea Coralilor, piscină privată, Internet wireless, sistem audio Bose. În resort se găsesc patru restaurante, o plajă cu nisip alb, grădini tropicale, o lagună şi un bazin.

Preţ: 1.688 - 1.835 de dolari pe noapte pentru două persoane

 

Casa Sandra

Locaţie: Insula Holbox, Mexic

20 de apartamente de hotel în faţa oceanului cu câte două paturi acoperite cu stuf pe plajă şi câte un hamac pe balcon.

Preţ: de la 290 de dolari pe noapte două persoane, cameră de lux

 

Dakhla Surf Hotels

Locaţie: Dakhla, Maroc

Aici deşertul se întâlneşte cu Oceanul Atlantic într-un loc unde printre dune, se află cele 22 de bungalouri "Ocean Vagabond" cu locuri pentru câte două persoane, cu terasă, restaurant, bar şi un magazin pentru surferi.

Preţ: de la 80 de euro pe persoană sau 210 dolari pe noapte pentru două persoane

 

Amanwana Resort

Locaţie: Insula Moyo, Indonezia

11 dintre cele 20 de corturi de lux se află pe plaja unui mic golf situat la est de Bali. Aceste corturi nu sunt obişnuite, au aer condiţionat cu băi, paturi duble, ferestre cu vedere spre mare.

Preţ: de la 950 de dolari pe noapte pentru două persoane în corturile de pe plajă

 

Kosrae Village

Locaţie: Kosrae, Micronezia

Proprietatea este un resort pentru scafandri, ecologic, cu 10 cabane acoperite cu frunze de palmier construite chiar pe nisip, fiecare la nu mai mult de 15 metri de ocean. Cabanele sunt ascunse în vegetaţia de junglă, toate au electricitate şi apă caldă, semnal Wi-fi.

Preţ: de la 139 de dolari pe noapte pentru două persoane. Pachetele de 7 nopţi costă între 435 şi 936 de dolari de persoană şi includ activităţi precum kayaking, scufundări şi explorarea ruinelor din zonă.

 

Plantaţia Jalousie

Locaţie: Sugar Beach, St.Lucia

Complex de lux construit pe o fostă plantaţie de zahăr dintr-o pădure tropicală, cu opt bungalouri dispuse de la 6 la 30 de metri de apele cristaline ale Caraibelor. Fiecare căsuţă are câte un jacuzzi în curte şi câte un majordom.

Preţ: de la 1.000 de dolari pentru două persoane pe noapte

 

Playa Viva

Locaţie: Zihuatanejo, Mexic

8 căsuţe situate chiar pe plajă, construite din lemn de bambus, fiecare locuinţă are baie, energia electrică este furnizată de panouri solare. Costurile includ mesele, transportul de la hotel la aeroport şi clase de yoga. Complexul are şi o crescătorie de broaşte ţestoase ce poate fi vizitată.

Preţ: de la 195 la 525 de dolari pe noapte pentru două persoane

 

Medjumbe Resort

Locaţie: Medjumbe, la nord de coasta Mozambicului

O insulă mică cu 13 cabane acoperite cu palmier, fiecare cu hamac pe veranda cu vedere la Oceanul Indian. Cabanele au aer condiţionat şi câte o piscină.

Preţ: de la 530 de dolari pe noapte de persoană

 

The Beach Hut

Locaţie: North Cornwall, Marea Britanie

Căsuţa este construită pe ţărmul Cornwall şi poate găzdui două persoane ca acasă - are o bucătărie complet mobilată. Locul este ideal pentru surfing.

Preţ: de la 1.075 lire sterline (1.370 euro) pentru trei nopţi şi 1.955 lire sterline (2.500 euro) o săptămână în sezon pentru două persoane

 

Excursiile OARS de rafting

Locaţie: The Grand Canyon

De-a lungul unei porţiuni de 60 km a Marelui Canion sunt amenajate terenuri de camping. Aceste excursii includ echipamentul necesar, un ghid, mese, cazare şi transport.

Preţ: între 1.796 şi 5.131 de dolari pe persoană, excursii între 4-17 zile

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels