Un start-up pe zi

Un tânăr antreprenor a pariat 40.000 euro pe o florărie online premium

Un tânăr antreprenor a pariat 40.000 euro pe o...

Autor: Maria Tufan

24.08.2015, 00:05 1243

Sorin Manică (32 de ani), un absolvent al Facultatăţii de Filosofie ce visa la o carieră de profesor, şi-a început activitatea profesională încă de pe vremea studenţiei, lucrând însă nu în învăţământ, ci în presă. Atras mai târziu de marketing şi PR, şi-a îndreptat atenţia treptat spre zona de online şi comerţ electronic ajungând astăzi, după o investiţie de 40.000 euro, proprietarul florăriei online Oraşul Florilor.

„Am încercat mai ales că piaţa aceasta online este una mică, adică noi o estimăm undeva pe la 2,5%. Astfel, pentru că veneam din zona de comerţ electronic am ştiut ce să urmăresc pentru ca proiectul meu să iasă. Mie mi se părea că de pe piaţă lipseşte o florărie premium. Zona de mass-market e ocupată de jucători foarte puternici şi respectabili, dar eu cred că mai au de lucrat la estetic şi exact pe asta punem noi accent foarte mult”, a povestit Sorin Manică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO