Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un subscriitor de risc financiar câştigă între 1.000 şi 1.300 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un subscriitor de risc financiar...

Autor: Ramona Cornea

24.11.2023, 00:06 270

Un angajat pe poziţia de subscriitor de risc financiar are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.300 de euro net pe lună, arată informaţiile oferite de platforma de recrutare online bestjobs.

Rolul unui astfel de angajat este de a evalua riscurile financiare, ratele şi regulile pentru un împrumut sau investiţie. Ei lucrează în sectorul financiar, pentru bănci comerciale sau de investiţii, companii de asigurări, brokeri sau creditori ipotecari.

„Un subscriitor de risc financiar joacă un rol extrem de important în eficientizarea produselor de asigurare şi reasigurare. Este, practic, interfaţa dintre companie şi client, asigurându-se că soluţiile de asigurare sunt cele potrivite situaţiei clientului”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Pentru această poziţie, angajatorii cer de la candidaţi abilităţi de analiză şi sinteză, cunoştinţe financiare şi managementul portofoliului de clienţi.  Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, reduceri la diverse abonamente, asigurare medicală.

În prezent, 135 de posturi vacante pentru poziţia de subscriitor de risc financiar sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj şi Iaşi.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO