Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un corporate sales manager câştigă între 1.200 şi 1.400 euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un corporate sales manager câştigă...

Autor: Ramona Cornea

19.11.2023, 11:29 260

Un corporate sales manager are un salariu care variază, în medie, între 1.200 şi 1.400 euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Un corporate sales manager este un profesionist care navighează în lumea vânzărilor corporative, identificând oportunităţi şi noi clienţi pentru extinderea portofoliului de clienţi ai companiei. Efectuează vizite către clienţi noi şi existenţi, promovând şi dezvoltând produsele companiei. Un astfel de rol necesită experienţă în vânzări, în special experienţă în vânzări business-to-business. În profilul căutat de către angajatori pentru rolul de corporate sales manager mai sunt incluse bună înţelegere a analizei financiare, cunoştinţe de lucru în Microsoft Office, permis de conducere categoria B şi un nivel avansat de limba engleză. Salariul este între 1.200 şi 1.400 euro net, la care se adaugă bonusuri de performanţă”, spune Mihaela Dobre, sales manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, abonament clinică medicală privată, prime de sărbători, cursuri şi traininguri.

În prezent, 2.700 de posturi vacante pentru poziţia de corporate sales manager sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ploieşti, Sibiu etc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO